Poduzeće Mikors d.o.o. je prisutno u proizvodnji i na tržištu kave već petnajstak godina, a deset godina je prošlo od početka proizvodnje vrhunske Mikors čokolade koja je zasigurno jedinstven proizvod na domaćem tržištu.
 
Pored vlastite maloprodaje, poduzeće posluje sa više od tri tisuće komitenata. Tijekom godina poduzeće se konstantno razvijalo uz jasnu strategiju i viziju, uvodeći nove proizvode i tehnologiju u svoju proizvodnju.
 
Kava visoke kakvoće, postojanost i kvaliteta poslovanja, pribavila nam je renome solidnog poslovnog partnera i poslovnu suradnju sa preko sto pržionica kave diljem Hrvatske.
Pakiramo kavu za upotrebu u domaćinstvu, espresso, kavu bez kofeina i instant kavu. U želji proširenja asortimana Mikorsa predstavili smo i aromatiziranu kavu, te odgovarajuća mini pakiranja.
 
Kod proizvodnje čokolade i čokoladnih proizvoda, prvenstveno pralina, želimo kvalitetom biti izjednačeni sa najboljim proizvođačima.
Naša čokolada se proizvodi na suvremen način ali uz tradicionalnu recepturu. Želimo da u njoj prilikom konzimacije osjetite aromu najboljih europskih čokolada i da je kupujete u ugodnom ambijentu naših kafeterija-chocolatiera.
Naša čokolada je napravljena da biste u njoj uživali, a naše chocolatiere da biste se u njih redovito i sa veseljem vraćali.
 
Hrvatsko tržište se priklonilo kvaliteti, a poduzeće Mikors ga redovito putem promidžbenih aktivnosti upoznaje sa svojim novim proizvodima.
 

NOVO PAKIRANJE MIKORS KAVE

 

MIKORS CHOCOLATIERA

 

MIKORS PRALINE