U svom proizvodnom programu poduzeće Mikors d.o.o. posebnu pažnju poklanja proizvodnji espresso kave koja je pakirana u aluminijske vrečice od 1000 g za ugostiteljske objekte, te od 250 g mljevena i u zrnu za ljubitelje espressa koji i kod kuće pripremaju espresso kavu.
 
Espresso kava sadrži izuzetno kvalitetne kave prijeklom iz srednje i južne Amerike koje u Mikorsu znanjem i kreativnošću stručnjaka mješamo u vrhunsku espresso kavu punog okusa što stvara osjećaj ugode i relaksacije.
 
Uz Mikor espresso ugostiteljskim objektima, kafićima i restoranima možemo ponuditi ugostiteljski šečer i svu ostalu opremu za kavu.
 
Nastojeći što više zadovoljiti ukuse potrošača proširili smo asortiman aromatiziranim vrstama espresso kave kojima se po prvi puta pojavljujemo na hrvatskom tržištu.
Poseban fenomen uživanja kave je instant kava kao pripravak 100% prirodne, pržene kave, prethodno tehnološki obrađene u granule ili kristale topive u vrućoj ili hladnoj vodi.
 
Zašto instant kava?
Zbog jednostavne i brze priprema u svakoj prilici. Manja potrošnja po šalici kave, puna aroma tradicionalno pripremljene kave čine instant kavu idealnim proizvodom koji odgovara na zahtjeve suvremenog užurbanog načina života.
U svakodnevnoj vremenskoj stisci i gužvi instant kava ne oduzima nego stvara vaše vrijeme.
 

MIKORS INSTANT KAVA

 

 

KAVA U SVIM PRIGODAMA...

 

...LAKO SE PRIPREMA